Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ángela Nieto, Avelino Corma, Rosa Arán i Sara Izquierdo, guardonats amb els I Premis Santiago Grisolía

  

   La I Edició dels Premis de la Ciència Valenciana Santiago Grisolía han reconegut els investigadors Avelino Corma i Ángela Nieto, per la seua trajectòria professional; i Rosa Arán i Sara Izquierdo, per la seua projecció investigadora en el camp de la ciència.

   L'acte d'entrega dels guardons premis ha tingut lloc hui, coincidint amb el Ciència per a la Pau i el Desenvolupament, al Museu de les Ciències de València, i ha sigut conduït pel president de la Generalitat, Ximo Puig, acompanyat de la consellera d'Innovació, Universitats i Ciència, Josefina Bueno.

   La primera edició dels premis guardó, que a partir d'ara tindràn un caràcter anual, lloa la trajectòria científica d'Ángela Nieto, investigadora en processos biològics fonamentals per a la comprensió de l'origen del càncer i la malalties degeneratives de l'envelliment; i d'Avelino Corma, expert reconegut internacionalment en catalitzadors i processos catalítics.

   Així mateix, els Santiago Grisolía han premiat la projecció investigadora de Sara Izquierdo, dins del camp d'estudi de les respostes fisiològica de les plantes per a millorar els cultius, i de Rosa María Arán, investigadora en electroquímica de superfícies i electrocatálisi.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon