Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Amb motiu del Dia Internacional de la Infància, Paterna celebra una nova sessió del Consell de la Infància i l'Adolescència

El Consell de la Infància i l'Adolescència de l'Ajuntament de Paterna ha celebrat una nova sessió amb motiu del Dia Internacional de la Infància, que es commemora el pròxim dia 20 de novembre.

La trobada, al qual han assistit l'Alcalde Juan Antonio Sagredo, el Tinent Alcalde de Cultura de l'Esforç i Modernització, José Manuel Mora, i el regidor d'Atenció a la Infància i Educació, David Fortea, ha tingut lloc en el saló de plens de l'Ajuntament, amb l'assistència dels 36 membres del Consell.

Per part seua, el primer edil ha destacat "la gran preparació dels consellers i conselleres en la planificació d'aquesta sessió".

Els xiquets i xiquetes han formulat diverses preguntes i propostes a l'Alcalde, com quins anaven a ser les seues pròximes actuacions en matèries d'Educació i Infància, al que Sagredo ha respost que des del consistori es duran a terme els suggeriments del Consell, ja que "la seua missió és dir-nos quina ciutat volen i la nostra intentar fer-la realitat".

Tal com han coincidit a assenyalar el Tinent Alcalde de Cultura de l'Esforç i Modernització i el regidor d'Atenció a la Infància i Educació, "a través del Consell es crea una via de comunicació entre les xiquetes i els xiquets del municipi i les autoritats locals per a assegurar que les seues aportacions són valorades i tingudes en compte".

Aquest organisme, creat en 2019, té com a principal finalitat la representació dels xiquets, xiquetes i adolescents de la ciutat, de manera que col·laboren en la presa de decisions en la localitat. El mes vinent de maig celebrarà eleccions per a reelegir als seus membres, que actualment tenen edats d'entre 10 i 13 anys.

Format segons els esquemes bàsics que estableix la Convenció sobre Drets de la Infància, aprovada per l'Assemblea General de les Nacions Unides el 20 de novembre de 1989, a través d'aquest Consell han sorgit iniciatives com el foment de les adopcions de mascotes, el projecte Gaia, o les Rutes de la Vallesa, entre altres.

A més, el regidor d'Educació ha expressat el seu agraïment "a tot l'equip d'Educació i Infància municipal pel seu compromís i treball constant en el Consell".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon