Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Acaben els camins de la fase 2 del Pla d'Asfaltat i Adequació de camins i carrers de Vilamarxant

Tal com estava previst, l'empresa adjudicatària ha acabat el treball en els camins d'Algepsars, Cap Blanc, Gallent i Horquera. Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, acompanyat pel regidor Gabriel Castellano han revisat les vies que afecten estes zones del terme municipal per a comprovar el bon desenvolupament de les tasques d'asfaltat i adequació.

El primer edil de Vilamarxant, Xavier Jorge, ha tingut l'oportunitat de confirmar el bon acolliment dels treballs per part dels veïns de les zones afectades. De fet, els veïns de l'extraradi han destacat que estes actuacions suposen un gran avanç per al municipi, ja que faran que la circulació siga més segura.

"Molts llocs de l'extraradi de Vilamarxant estaven oblidats des de fa molt temps, com reclamaven els veïns. Ara, gràcies a este Pla d'Asfaltat i Adequació, estem solucionant problemes històrics que apareixien de manera recurrent en cada conversa amb els afectats", ha indicat Jorge.

"Este Pla és el primer pas de moltes més inversions i intervencions com la instal·lació de les bústies, els fanals solars i la senyalització que estic portant junt amb la regidoria d'urbanitzacions que dirigeix Gabriel Castellano i que permetran que els serveis arriben a tots els racons de Vilamarxant", ha acabat l'alcalde Xavier Jorge.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon