Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant supervisa les obres corresponents al Pla d'Asfaltat i Adequació de Camins i Carrers

L'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, i el regidor d'Urbanitzacions i Extraradi, Gabriel Castellano, com a responsables d'esta actuació, van supervisar el divendres l'estat de les obres que s'estan desenvolupat en el marc del Pla d'Asfaltat i Adequació de Camins i Calles del municipi.

Este és un dels projectes més importants en la història del municipi, ja que gràcies a este pla es millorarà un gran nombre de carrers i camins del terme que proporcionarà seguretat a la ciutadania que transita per ells.

Després de setmanes de treball arriba el moment de millorar les àrees que afecten els camins d’Algepsars i Cap Blanc. I, més tard, també en esta segona fase serà el torn de rehabilitació i asfaltat dels camins de Gallent, Horquera i els carrers Rodanes, Trinquet i els voltants de la Plaça del Pilar.

Complint d'esta manera els compromisos que l'alcalde va prendre en les diferents reunions amb les urbanitzacions.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon