Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant celebrarà la seua primera Fira d'Associacions els dies 12 i 13 de novembre

Vilamarxant celebrarà la seua primera edició de la Fira d'Associacions el cap de setmana del 12 i 13 de novembre amb l'objectiu de promocionar i difondre totes les activitats culturals, esportives, socials i d'oci que es realitzen en el municipi del Camp de Túria.

Des de l'Ajuntament de Vilamarxant convidem a totes les associacions a inscriure's en esta mostra que estarà ubicada en la replaça. Les associacions que tinguen interés a participar poden fer-ho presentant una instància a través del registre electrònic municipal o acudint al propi Consistori.

En paraules de l'alcalde Xavier Jorge, “el nostre ric teixit associatiu fa que els llaços entre tots els que formem Vilamarxant siguen cada vegada més forts”. “És una gran oportunitat per a continuar difonent i promocionant totes les activitats que ens fan diferents i únics com a poble”, ha afegit el primer edil.

L'Ajuntament proporcionarà a totes les entitats que participen un espai d'exposició perquè puguen difondre la seua iniciativa durant unes jornades en les quals també hi haurà activitats destinades als més joves amb castells inflables i jocs.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon