Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

S'obre una nova zona d'esplai caní a Loriguilla

L'Ajuntament de Loriguilla ha inaugurat ja la nova zona d'esplai caní, que ha quedat completament acabada amb la instal·lació dels últims elements del AGILITY CANÍ.

Els operaris han finalitzat l'ancoratge de la rampa, salt, eslàlom i balancin per a l'educació i divertiment dels animals mentre estiguen dins de la zona de joc.

Les persones que baixen als seus gossos disposen ara d'un lloc delimitat, amb ombra, assegurança i net en el qual gaudir amb les seues mascotes.

Això s'ha aconseguit habilitant un terreny perdut de l'antiga depuradora, en el qual s'ha estés terra del solar del col·legi per a realitzar la plataforma en la qual se situa la nova zona d'esplai caní. Aquesta zona compta amb:

– Porta de seguretat per a evitar topades i escapes

– Cartell amb normes d'ús

– Dos bancs

– Zona de Agility amb jocs

– Focus led de 100W de potència per a l'enllumenat nocturn

– Font doble

– Paperera

– Paperera canina amb bosses

– Cub, recollidors i granera per a aquells usuaris que no vulguen usar bosses de recollida de femta

– Grava gruixuda per a evitar males olors

– Coberta vegetal

Des del Consistori es recorda que la recollida de femta dins i fora de la instal·lació és obligatòria. En cas de no atendre la norma se sancionarà amb multes entre els 60 i 500 euros tal com dicta l'Ordenança de Convivència en el seu article 20, apartat D.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon