Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El polígon Enchilagar del Rullo de Vilamarxant veu naixer el projecte del seu carril bici

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, Enrique Reyes, enginyer tècnic de la zona nord de Conversió i Explotació de Carreteres de la Generalitat Valenciana, i l'arquitecte municipal Ignacio Docavo han participat en la cita.

La reunió ha servit per a intercanviar opinions sobre el nou carril bici i deliberar sobre els diferents trams que recorrerà per a dotar-los de la major seguretat possible per a la ciutadania.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha afirmat que el carril bici serà "molt important per a les persones que treballen en el polígon i resideixen en el nucli urbà ja que connectarà les dos zones".

"Continuem treballant per a dotar a Vilamarxant de les infraestructures necessàries per a apostar per la mobilitat sostenible. Creiem fermament en el transport verd i, per això, estem esforçant-nos perquè la nostra ciutadania puga moure's amb seguretat amb bicicleta", ha continuat.

D'altra banda, Víctor Sanchis ha reafirmat el compromís de l'Ajuntament en el polígon: "La nostra àrea industrial mereix les millors infraestructures i en això treballem des que van arribar al Consistori. Volem que les nostres empreses i treballadors puguen tindre els millors serveis al seu abast perquè puguen ser cada vegada més competitives".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon