Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

En marxa BUSSAB en San Antoni, un transport 'a demanda' que conecta cada nucli del municipi i el Metro de l'Eliana

El día 10 d'octubre començá el projecte pilot

L'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, a través de la regidoria de Mobilitat i Transport, posa e marxa a partir del dilluns 10 d'octubre el servei BUSSAB, un sistema de transport a demanda que, al mateix temps que connectarà els diferents nuclis poblacionals de Sant Antoni de Benaixeve, hi afavorirà una mobilitat sostenible.

BUSSAB és un projecte de transport públic urbà i col·lectiu, a mig camí entre el transport públic convencional i un servei de taxi. Comença com a projecte pilot durant uns mesos i, si es tracta d'un servei altament demandat per la població, s'establirà de manera definitiva al nostre municipi. 

A més de recórrer tot Sant Antoni de Benaixeve, BUSSAB connectarà amb punts de l'Eliana així com la seua estació de metro.

Horari
El servei s'oferirà dins de tres franges horàries:

                    Laborables

Matins        de 7.00 a 10.00 hores

Migdia         de 13.30 a 16.00 hores

Vesprada     de 18.30 a 21.00 hores

                    Dissabte                                      

Matins        de 8.00 a 10.00 hores

Migdia         sense servei-

Vesprada     de 18.00 a 21.00 hores

Diumenge i festius sense servei                        

Preu

Durant les dues primeres setmanes d'implantació el servei serà gratuït. Després, el preu per utilitzar el servei serà de 50 cèntims (cada persona/ús). *(veure l'actualizació - al final- de data 19-10-2022)


Punts de recollida

Dins del recorregut, s’hi contemplen diferents punts de recollida per tot el municipi (veure infografia).

Reserves

Les reserves es realitzaran fins a les 18 hores del dia anterior, telefonant el 96 304 47 77, a través del web www.bussab.es (registrant-se o identificant-se en https://app.bussab.es/) o bé a través de l’APP gratuïta: per a baixar l'APP és necesari fer-ho desde el enllaç seguents.

Si no es realitza reserva, el mateix dia pot utilitzar-se el servei però l'usuari haurà d'adequar-se al recorregut marcat i les parades ja sol·licitades per altres usuaris per a eixe dia.



* Actualizació 19-10-2022, l'Ajuntament de Sant Antoni comunica que el bus serà gratis fins al 15 de gener de 2023.

SERVEI BUSSAB GRATUÏT FINS GENER 2023 D'acord amb les directrius marcades per la Generalitat Valenciana, relatives a la gratuïtat del transport per a la ciutat de València, l'Ajuntament de Sant Antoni de Benagéber s'adhereix a aquesta iniciativa i, per això, el servei BUSSAB de transport a demanda al nostre municipi -
acabat d'implantar a la seva prova pilot- serà gratuït per a tots els usuaris fins al 15 de gener de 2023.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon