Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni de Benaixeve adjudica i signa el contracte de la piscina municipal i preveu obrir-la per al 2023


    
imatge d'arxiu
#sanantoniodebenageber

  • Arquistade S.L. gestionarà les instal·lacions i el servei
  • L'empresa hi durà a terme obres de reforma i condicionament del recinte

Hui ha tingut lloc la signatura del contracte de concessió de la Piscina Municipal de Sant Antoni de Benaixeve. Així, l'empresa Arquistade S.L. serà qui gestione les instal·lacions i el servei de la Piscina Municipal, després del procediment de licitació iniciat al maig.

El contracte tindrà 20 anys de duració i implicarà l'execució d'obres de reforma, condicionament i l'explotació de les instal·lacions. Per a això, Arquistade S.L. hi durà a terme una inversió de més de 500.000 euros destinats, a més, a la creació de noves sales i cafeteria al recinte.

La intenció manifestada per l'empresa és que la Piscina Municipal i la resta de serveis esportius entren en funcionament el primer trimestre de 2023. La signatura de hui marca l'inici perquè en comencen les obres de reparació.

 Segons declara l'alcalde, Enrique Santafosta: "estem convençuts que la nova gestió de la Piscina Municipal prestarà un servei de qualitat a un preu molt competitiu per a la població de Sant Antoni de Benaixeve"

Es signa el contracte





Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon