Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sabjove organitza sessions informatives per a famílies i persones vinculades a l'educació

  • Les sessions giraran al voltant d'aspectes sobre educació per a adolescents i problemes que afecten la joventut
     

Sabjove organitza per als mesos d'octubre, novembre i desembre una sessió informativa mensual al voltant d'aspectes relacionats amb l'educació per a adolescents i els problemes que afecten la joventut. Aquestes sessions, dirigides a les famílies i persones adultes vinculades a l'educació, tindran lloc a la Casa de la Joventut.
 

La primera d'elles serà sobre límits a casa, el pròxim 21 d'octubre de 19 a 20.30 hores. La sessió abordarà la qüestió de com establir límits i normes a casa basades en el respecte familiar.
 

La següent sessió serà el divendres 18 de novembre, també de 19 a 20.30 hores, i girarà entorn de l'addicció a internet, amb especial atenció sobre les xarxes socials i jocs en línia. S'hi compartiran recursos per a detectar i previndre aquest tipus d'addiccions.
 

Finalment, el divendres 16 de desembre, de 19 a 20.30 hores, la sessió informativa abordarà els mites en l'edat adolescent entorn de les relacions sexuals, principalment causats pel consum de pornografia, i amb especial atenció a la prevenció de violència sexual.
 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon