Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sabjove organitza sessions informatives per a famílies i persones vinculades a l'educació

  • Les sessions giraran al voltant d'aspectes sobre educació per a adolescents i problemes que afecten la joventut
     

Sabjove organitza per als mesos d'octubre, novembre i desembre una sessió informativa mensual al voltant d'aspectes relacionats amb l'educació per a adolescents i els problemes que afecten la joventut. Aquestes sessions, dirigides a les famílies i persones adultes vinculades a l'educació, tindran lloc a la Casa de la Joventut.
 

La primera d'elles serà sobre límits a casa, el pròxim 21 d'octubre de 19 a 20.30 hores. La sessió abordarà la qüestió de com establir límits i normes a casa basades en el respecte familiar.
 

La següent sessió serà el divendres 18 de novembre, també de 19 a 20.30 hores, i girarà entorn de l'addicció a internet, amb especial atenció sobre les xarxes socials i jocs en línia. S'hi compartiran recursos per a detectar i previndre aquest tipus d'addiccions.
 

Finalment, el divendres 16 de desembre, de 19 a 20.30 hores, la sessió informativa abordarà els mites en l'edat adolescent entorn de les relacions sexuals, principalment causats pel consum de pornografia, i amb especial atenció a la prevenció de violència sexual.
 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon