Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Rosa Pérez Garijo (EU) el dijous 27 en l'Octubre CCC parlará de 'Propostes de futur per a un País imperfecte'




La Consellera Rosa Pérez Garijo intervendrá aquest dijous, 27 d'octubre, l'Octubre CCC que acollirà la conferència-debat en el marc del cicle País Valencià i futur, que organitza Acció Cultural del País Valencià (ACPV).

L'entitat va iniciar fa mesos aquest cicle en el context de les properes eleccions autonòmiques i municipals valencianes, amb l'objectiu d'oferir un espai de diàleg i debat obert on els diferents representants de les forces polítiques parlamentàries pogueren fer balanç del darrer cicle polític i, sobretot, oferir propostes de futur.

D'aquesta manera, ACPV pretén cobrir un espai inexistent a la ciutat de València: el d'un fòrum ciutadà de reflexió i debat amb mirada llarga, més enllà de la immediata actualitat i de les urgències del moment. Que permeta conèixer i contrastar els diferents projectes de país, i també oferisca als representants polítics escoltar la veu de la ciutadania. Ja hi han intervingut el vicepresident Hèctor Ilueca, d'Unides Podem, i Àgueda Micó, coportaveu de Compromís.

Cal, a més, destacar, que la conferència de Rosa Pérez vindrà precedida d'una intervenció d'Ana Garcia, secretària general de CCOO-PV.

Segons informa ACPV s'ha demanat a Rosa Pérez –com als altres conferenciants– una exposició de les línies mestres del treball que ha fet i vol fer la seua organització, des de les institucions i des de la resta d'àmbits, així com de la proposta que vol presentar als valencians i valencianes el proper mes de maig.

El cicle de debats continuarà els pròxims mesos.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon