Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Robles i Fuset presenten la seua candidatura per a la llista electoral de Compromís a València


   La síndica de Compromís en Les Corts, Papi Robles, i el regidor de València Pere Fuset han anunciat aquest dilluns que han presentat la seua candidatura per a formar part de la llista de la coalició en la ciutat en les eleccions municipals de maig de 2023.

   "Em pose a disposició per a seguir construint la València del futur", ha escrit en Twitter la portaveu parlamentària, després de remarcar que una comissió de Compromís valorarà "als millors perfils" presentats.

   Fuset, per la seua banda, ha compartit en la mateixa xarxa social la seua intenció de "continuar donant la cara amb energia renovada i resiliència per a accelerar les transformacions que València necessita en clau valencianista i de progrés. "2023 és clau per a consolidar-ho", ha reivindicat.

   Papi Robles s'ha fet ressò d'aquest missatge del regidor d'Agenda Digital, destacant que "Pere és marca 'ViscAValència'" i "garantia sempre d'una ciutat diversa, integradora i innovadora". "Amb tu, la candidatura de Joan Ribó suma", ha exclamat.

   Fa dos setmanes, l'alcalde de València i representant de Compromís, Joan Ribó, va confirmar la seua decisió de presentar-se de nou com a candidat de coalició a l'Alcaldia que ostenta des de 2015 en el govern compartit amb PSPV i València en Comú durant la primera legislatura i amb els socialistes des de 2019.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon