Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja de Túria aconsegueix els 18.467 afiliats a la Seguretat Social, un 9’4% per damunt de l'any passat

     

 #ribaroja

El Ministeri de Seguretat Social revela que en un any s'han formalitzat 1.589 noves altes en afiliacions laborals mentre que les contractacions van ascendir a 1.242 el mes d'agost

Les afiliacions a la Seguretat Social es van incrementar en un 9’4% més a l'agost passat respecte del mateix període de l'any 2021, en passar de les 16.878 afiliacions a l'agost de 2021 a les 18.467 del passat mes, segons les estadístiques publicades pel Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions. En total, s'han produït 1.589 afiliacions a la Seguretat Social més entre tots dos períodes.

Les xifres publicades pel Ministeri de Seguretat Social evidencien una alça en el nombre de nous afiliats a Riba-roja de Túria de manera que dels 16.878 inscrits a l'agost del passat any 2021 s'han passat als 18.467 afiliats d'agost d'aquest mateix any. Les estadístiques oficials apunten a un increment notable, especialment, entre els afiliats en el règim general que se situen en 16.483 i els autònoms les xifres dels quals es consoliden fins a situar-se en un total de 1.828 afiliats.

Les afiliacions a la Seguretat Social calibren la creació d'ocupació en l'àmbit de Riba-roja de Túria en una línia positiva al llarg del present any 2022 de manera que des de gener fins ara s'han formalitzat 891 noves afiliacions, en passar de les 17.576 afiliacions de gener a les 18.467 noves afiliacions d'agost. El punt d'inflexió en l'evolució de noves afiliacions es va produir al març en passar de 17.798 al març a les 18.348 a l'abril.

La resta de règims inclosos en les afiliacions a la Seguretat Social es completa amb els 60 adscrits al sistema agrari, les 96 persones treballadores de la llar i les 1.828 del règim d'autònoms, en una evolució positiva al llarg de l'últim any ja que de 1.814 afiliats al gener de l'any 2021 s'ha passat als 1.828 afiliats d'agost d'enguany. En el règim general s'ha passat dels 15.533 al gener de 2021 als 16.483 afiliats d'agost passat.

A més, cal destacar que les contractacions laborals registrades en el que portem d'any s'han situat en un total de 13.397 a Riba-roja de Túria, segons les dades publicades per Labora, l'entitat dependent de la Generalitat especialitzada en ocupació i formació. A l'agost es van realitzar 1.242 en total, d'elles, 849 contractacions laborals corresponen a homes mentre que les restants 393 són de dones, segons corroboren les estadístiques publicades per la Generalitat. Les estadístiques de contractacions detallen que del total hi ha 424 que s'han formalitzat a homes d'entre 25 i 44 anys d'edat, mentre que el segon grup més nombrós són els homes de més de 44 anys amb altres 234 contractes.

La resta de registres en contractacions laborals corresponen a les 207 dones d'entre 25 i 44 anys d'edat, els 191 homes menors de 25 anys, les 111 dones majors de 44 anys i, finalment, les 75 dones contractades a Riba-roja de Túria menors de 25 anys. Quant als sectors d'activitat, cal destacar que una majoria estan englobats en el sector servei amb 938, seguit dels 260 de la indústria, els 28 de la construcció i, finalment, els 6 de l'agricultura.

Quant als grups d'ocupació, cal ressenyar que una majoria de les contractacions laborals corresponen als treballs elementals amb 588 sobre el total, altres 235 d'operadors d'instal·lacions i maquinària, a més de muntadors i altres 137 tècnics i professionals de suport. Les estadístiques revelen altres 97 contractes d'artesans i treballadors qualificats de les indústries manufactureres i de la construcció mentre que empleats comptables administratius i altres ocupacions d'oficina i treballadors dels serveis de restauració, personals, protecció i venedors han registrat 80 contractacions en cada grup.

El tipus de contracte s'ha registrat amb 777 temporals i altres 465 indefinits. Precisament, els indefinits s'aferma després de la reforma laboral del govern de manera que dels 202 que es van registrar al gener d'enguany s'han duplicat fins als 465 d'agost passat. El tipus de jornada en les contractacions registrades a Riba-roja de Túria s'han estructurat en 951 jornades completes i les restants 291 de tipus parcial.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha insistit en la prudència “com una de les millors eines que hem d'utilitzar en aquests moments, ja que a pesar que l'evolució siga positiva en creació de nous contractes i en les noves afiliacions a la Seguretat Social hem de continuar amb el treball diari per a conformar un sistema econòmic en el qual les empreses puguen realitzar més contractes i, per tant, es reduïsca la llista de l'at

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal