Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ràdio Túria tanca el seu 30 aniversari amb un programa en directe des de la Plaça del País Valencià


L'espai, que s'iniciarà a les 11 hores del dissabte 29, es podrà escoltar en directe a través del 90.6 d'FM i en la nova web www.radioturia.es

En aquest mes d'octubre de 2022 es compleixen 30 anys del començament de les emissions de l'emissora municipal de l'Eliana Ràdio Túria. Amb motiu d'això, la Regidoria de Comunicació ha dut a terme diversos actes per a commemorar l'efemèride en el que s'ha posat en valor el paper exercit per aquest mitjà públic local al llarg de tres dècades.

El primer acte va tindre lloc el dia 14 al Nou Espai del Centre Sociocultural amb la projecció del documental 'Per amor a la Ràdio', en el qual a través de testimoniatges de més d'una vintena de persones col·laboradores de l'emissora es narra el naixement i evolució de la ràdio municipal. A més de la projecció, l'acte va comptar amb la presència de l'alcalde Salva Torrent i el regidor de Comunicació Jorge Pérez Comeche, els qui van destacar la funció docent de l'emissora en servir d'eina per a introduir-se en el periodisme de molts professionals que hui dia treballen en diferents mitjans de la Comunitat Valenciana, sent a més un instrument vertebrador del teixit social de la localitat.

La següent cita de la celebració va ser el dijous 20, quan es va presentar el llibre '#SinMaletas', de l'escriptora elianera Maribel Fuertes, una obra basada en la recopilació de guions del programa radiofònic homònim que l'autora va posar en l'antena de la ràdio entre els anys 2017 i 2019.

Per a concloure, aquest dissabte 29 d'octubre l'equip de la ràdio es traslladarà a la Plaça del País Valencià per a oferir un programa elaborat en directe amb la presència de públic. Serà a partir de les 11 del matí i es podrà escoltar a través del 90.6 d'FM o de la nova web www.radioturia.es. En aquest espai, s'oferiran entrevistes a persones del municipi del món de la cultura, l'esport, la política, la ràdio, les tradicions i la participació d'associacions de la localitat. Des de Ràdio Túria es convida a la ciutadania a acudir, participar i gaudir d'un matí de ràdio en viu.

El regidor de Comunicació, Jorge Pérez Comeche, ha manifestat la seua satisfacció per la labor que continua duent a terme la ràdio municipal, que ha sabut adaptar-se als nous temps i estar al dia quant a tecnologia mentre continua amb el mateix esperit de servei públic de sempre.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon