Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Puig posa l'acord de Pressupostos com a exemple de l'estabilitat del Botànic: 8 anys, 8 comptes en temps i forma

Sobre si dona per superada l'eixida de Mollà: "No hi ha hagut crisi, hi ha hagut un recanvi, ha sigut una setmana molt positiva per al Govern"

El 'president' de la Generalitat, Ximo Puig, ha posat l'acord polític entre els partits del govern valencià (PSPV-Compromís-UP) per a l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat de 2023, els últims de la legislatura abans de les eleccions autonòmiques, com a exemple de la "estabilitat" del Botànic. "Huit anys, huit pressupostos dins del termini i en la forma escaient, parla de l'estabilitat del govern per continuar treballant pels valencians", ha celebrat.

El cap del Consell, en declaracions als mitjans aquest dissabte en la Fira de Tots els Sants de Cocentaina (Alacant), ha considerat que l'acord polític per als comptes autonòmics de 2023 és "la plasmació de l'acció de govern per prioritzar l'interés general dels valencians" i ha destacat que els comptes donen un "impuls i són una reactivació econòmica de la situació de crisi".

Així, ha ressaltat que un d'atributs del Botànic durant els últims huit anys "ha sigut l'estabilitat i la defensa de l'interés general" i ha reivindicat que l'Executiu valencià "governa per a tots i prioritza i jerarquitza les polítiques socials per a garantir un estat del benestar potent que ens ha servit per a resistir en els moments difícils i en una mirada que va més enllà de la manera d'entendre la realitat transformadora en l'economia".

"Volem que l'ocupació siga l'element fonamental per a millorar els projectes de vida de cada persona", ha indicat, al mateix temps que ha assegurat que s'ha aconseguit un "molt bé" pressupost per a 2023 malgrat "les dificultats del finançament i la inflació". "Volem que el pressupost siga un instrument per a transformar la Comunitat Valenciana, per a detindre en la mesura que siga possible la inflació", ha expressat.

Preguntat per si dona per superada l'eixida de Mireia Mollà del govern valencià --cessada el dimarts com a consellera d'Agricultura a proposta de la vicepresidenta Aitana Mas--, Puig ha afirmat que "no hi ha hagut crisi, hi ha hagut un recanvi" i ha afegit que, en conjunt, ha sigut una setmana "molt positiva" per al Govern valencià que "ha començat amb l'aprovació de la reforma fiscal i que acaba amb l'acord polític per als Pressupostos".

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon