Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Puig davant la petició de presó per a Zaplana: 'És un pas més que no deixa de ser trist per a l'autogovern valencià'


   El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha reiterat el seu "respecte al treball de la justícia" després de la petició de Fiscalia Anticorrupció de 19 anys de presó per a l'expresident i exministre de Treball amb el PP, Eduardo Zaplana, en el marc del 'cas Erial' pel suposat cobrament de més de deu milions d'euros en comissions derivades de concessions d'ITV i parcs eòlics.

   "En qualsevol cas, és una qüestió que afecta a la justícia i, en aquest cas com en tots, respecte al treball de la justícia. És un pas més que ha donat la justícia i que no deixa de ser trista per a l'autogovern valencià", ha valorat a preguntes dels periodistes en el Parlament Europeu.

   Així s'ha pronunciat el també líder del PSPV sobre la qualificació fiscal remesa al Jutjat d'Instrucció 8 de València que sol·licita 19 anys de presó per a Zaplana pels delictes d'organització criminal, blanqueig de capitals, suborn, falsedat en document oficial i mercantil i prevaricació administrativa.

   A més de Zaplana, Fiscalia acusa a altres investigats en la causa com el considerat presumpte testaferro, Joaquín Barceló; el també 'expresident' José Luis Olivas o els empresaris Vicente i José Cotino.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon