Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Plataforma per un Finançament Just es concentrarà el 18 de novembre per a exigir un augment d'inversions a Alacant

   Organitzacions integrants no assistiran, excepte PPCV, a la mobilització convocada per Cambra d'Alacant el pròxim dia 3

   Representants de les organitzacions que integren la Plataforma per un Finançament Just --CEV, CCOO PV, UGT-PV, PSPV-PSOE, PPCV, Compromís, Ciutadans i Unides Podem--, juntament amb els seus homòlegs a Alacant, s'han reunit aquest divendres per a consensuar la "estratègia de pressió" davant la "falta d'inversions pressupostàries a la província d'Alacant" i han acordat "esgotar totes les vies de diàleg" que ja s'han engegat, així com convocar una concentració el pròxim 18 de novembre.

   Reunits en Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València, han criticat la situació de "greuge perllongat" quant a infrafinançament de la Comunitat Valenciana per part dels diferents governs, i han reivindicat que la resposta a aquesta situació ha de ser "unitària" per part de "tota la societat valenciana" i pactada en el marc d'aquesta Plataforma.

   La Plataforma ha assenyalat, en un comunicat, que demanaran una altra reunió amb la delegada del Govern a la Comunitat, Pilar Bernabé, a Alacant perquè "done comptes dels compromisos adquirits quant als 75 milions del Pressupost que haurien de pintar-se a la província", així com "possibles noves inversions que puguen incorporar-se".

   Així mateix, s'ha acordat la realització d'esmenes parcials per part de tots els partits polítics que milloren els comptes públics en la província d'Alacant, i s'ha convocat una concentració el pròxim 18 de novembre --coincidint amb el cinqué aniversari de la manifestació 'Per un finançament just'--, enfront de la subdelegació de Govern d'Alacant.

   Amb aquesta manifestació, la Plataforma pel Finançament Just renovarà en manifest fundacional en el qual exigia una canvi de model de finançament, inversions concordes al pes poblacional i la condonació del deute generat per eixe infrafinançament. A més, tindrà lloc a Alacant per a denunciar la "situació especialment onerosa" quant a inversions d'aquesta província.

   En la reunió, han participat Salvador Navarro (CEV); Joaquín Pérez (CEV Alacant); Esther Guilabert (Secretària General CEV); Ismael Sáez (UGT-PV); Ismael Senent (UGT Alacant); Yaissel Sánchez (UGT Alacant); Ana García (CCOO PV); Carmen Palomar (CCOO Alacant); Paco García (CCOO Alacant); Voro Ruiz (PSPV); José Muñoz (PSPV); Alessio Curti (PSPV); Agueda Micó (Compromís); Anna Perpinyà (Compromís); Natxo Bellido (Compromís); Luís Poveda (EUPV); Carles Fons (Podem); Tony Woodward (Ciutadans); Carlos Mazón (PPCV); César Sánchez (PPCV). 

   D'altra banda, la Cambra de comerç d'Alacant ha convocat per a dijous que ve 3 de novembre una concentració en la plaça de la Muntanyeta, en aquest sentit, la Plataforma per un Finançament Just ha aprovat --amb l'oposició del PPCV-- enviar una carta a la Cambra de comerç d'Alacant en la qual sol·licitarà que se sume a la concentració del 18 de novembre i reclamarà que retire la convocatòria del dia 3


.

  



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon