Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

‘Ocupa II’ i ‘Ocupa Dones’, noves accions de foment de l'ocupació a l'Eliana

L'Ajuntament de l'Eliana posa en marxa dos tallers d'ocupació que començaran a impartir-se el mes de novembre i que tindran una duració de 12 mesos. El consistori torna a oferir l'especialitzat en obra de paleta: 'L'Eliana Ocupa II', i, com a novetat enguany, el taller 'L'Eliana Ocupa Donse'. Està previst que els dos tallers comencen a impartir-se el pròxim mes de novembre.

L'àrea d'Ocupació torna a ofereix el taller 'L'Eliana Ocupa II' , on els i les interessades aprendran l'ofici d'obra de paleta i reformaran i rehabilitaran els vestuaris situats en el camp de futbol existent en el poliesportiu municipal de l'Eliana.

Per part seua, el taller 'L'Eliana Ocupa Dones' té com a objectiu formar a les usuàries a realitzar activitats administratives en diferents àrees municipals amb la finalitat de millorar l'ocupabilitat de les dones, així com la seua inserció laboral.

La selecció del personal directiu i docent es realitzarà mitjançant convocatòria de l'Ajuntament. Es poden consultar les bases en el tauler d'anuncis. El termini de presentació de sol·licituds i documentació és de l'11 al 18 d'octubre i es pot realitzar a través de la Seu Electrònica.

Pel que respecta a l'alumnat, es podrà realitzar la sol·licitud a través de l'oferta de serveis formatius de l'Espai LABORA, per la qual cosa els i les interessades hauran d'estar inscrits prèviament com a demandants d'ocupació, estar en possessió del títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria i sol·licitar l'especialitat de Taller d'Ocupació. El termini de sol·licitud és fins al 30 d'octubre.

L'edil de Polítiques d'Ocupació, Marta Andrés, ha recalcat la novetat d'enguany enfront d'anteriors exercicis que suposa el realitzar una actuació de foment de l'ocupació destinada en exclusiva a dones.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon