Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Noemí Morales del PSPV-PSOE serà candidata a l'alcaldia de La Pobla de Vallbona, amb el 80% de l'aval de la militància

Morales ocupa, actualment, la Secretaria provincial de Protecció de la Infància i l'Adolescència en l'executiva del PSPV

El PSPV-PSOE de la Pobla de Vallbona ha elegit a Noemí Morales com a candidata a l'alcaldia de la localitat en les eleccions municipals del pròxim mes de maig de 2023. Morales ha rebut el 80% dels avals dels militants de l'agrupació socialista en el procés de primàries que es va desenvolupar per a l'elecció del cap de cartell electoral.

Morales ja és actualment la sotssecretaria general de política municipal i comunicació en el PSPV de la Pobla de Vallbona i, a més, la Secretaria de Protecció de la Infància i Adolescència en l'executiva provincial del PSPV. La Comissió Nacional d'Ètica del PSPV va nomenar a Noemí Morales com a candidata provisional el passat 27 de setembre i, a continuació, el dia 30 la va nomenar amb caràcter definitiu.

El procés de primàries es va iniciar a mitjan setembre amb la presentació de les candidatures per a les pròximes eleccions municipals i al qual només es va presentar la candidatura de Noemí Morales. La candidata electa va rebre el suport del 80% dels militants de l'agrupació socialista en el període de recollida i lliurament dels avals i, finalment, va ser proclamada com a candidata als pròxims comicis locals.

Noemí Morales és llicenciada en psicologia per la Universitat Autònoma de Bellaterra, ha treballat en el sector públic i en el privat i ha estat lligada des de sempre a moviments i col·lectius socials que persegueixen la consecució dels drets i les llibertats i, ara, ha fet el pas al món de la política per a intentar aconseguir, entre altres objectius propis de les polítiques socialistes, aquells que reivindiquen aquests col·lectius.

Morales ha destacat “l'enorme il·lusió i la responsabilitat que suposa encapçalar la llista electoral dels socialistes de la Pobla de Vallbona per a potenciar les polítiques basades en la justícia social, la redistribució de la riquesa i a garantir els drets i les llibertats bàsiques de les persones; l'accés a l'habitatge, la protecció social i la igualtat d'oportunitats han de ser sempre principis irrenunciables dels socialistes en la gestió dels recursos públics”.

En aquest sentit, la candidata socialista a l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha afegit que el PSPV “serà clau per a la formació d'un govern progressista en el municipi després dels pròxims comicis electorals i, per això, presentarem un programa electoral ambiciós i adaptat als reptes socials i ambientals que demanda l'opinió pública actualment”.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon