Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Navarro al Consell a pocs dies de presentar el pressupost en un 'camp que necessita molta atenció'


La nova consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Isaura Navarro, ha promés el seu càrrec aquest dimecres, a penes unes hores després del cessament de Mireia Mollà, i desembarca en un departament que s'ocupa de "un camp que necessita molta atenció i una situació d'emergència climàtica molt complexa".

Aquestes han sigut les primeres paraules de Navarro després de la seua presa de possessió, on ha promés el seu càrrec amb un afegit a la fórmula habitual de "amb lleialtat al rei": ha promés també lleialtat a la "lluita contra el canvi climàtic i a l'estima per aquesta terra".

La presa de possessió ha comptat amb la presència de tots els membres del Consell i la síndica i els portaveus adjunts de Compromís en Les Corts (Robles, Vicent Marzà, Carles Esteve i Juan Ponce), així com d'Alberto Ibáñez com a coportaveu d'Iniciativa.

Navarro s'ha mostrat "molt emocionada i amb moltes ganes de començar a treballar" i ha explicat que el pressupost s'està negociant de manera conjunta i ha assegurat que "les línies de treball seran les mateixes", amb el que "no és un problema".

En aquest sentit, ha assenyalat que "treballarà pel camp" ja que, segons ha dit, ve d'allí i el coneix bé, i s'ha mostrat "molt preocupada pel canvi climàtic": "En Sanitat --era secretària autonòmica de Salut Pública fins ahir-- ho he demostrat", ha assenyalat i ha agregat: "No hi ha persones sanes en un planeta que està malalt".

Preguntada sobre les renovables, matèria que ha desencadenat desacords de la seua predecessora en el càrrec amb altres departaments, Navarro ha assenyalat que han de reforçar des del Consell les energies netes i que té un "treball important" per davant.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon