Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mollà destaca a la fira hortofructícola de París la necessitat de consolidar els mercats europeus


La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha destacat la necessitat de continuar fidelizando mercats europeus consolidats per al sector hortofructícola valencià, durant la seua visita a la fira SIAL a París, un els certàmens internacionals de referència per al sector de l'alimentació.

Aquesta edició, l'espai expositor de la Comunitat Valenciana ha acollit 45 empreses, amb la finalitat d'afavorir i enfortir la representació valenciana en aquesta rellevant fira sectorial, que en total ascendeix a 80 empreses.

Mollà, acompanyada del secretari autonòmic d'Agricultura, Roger Llanes, i del director general de Desenvolupament Rural, David Torres, ha subratllat "la importància de participar en els espais d'oportunitat per al sector agroalimentari valencià i en la necessitat de fidelizar els mercats europeus, principal destí de les nostres exportacions".

L'expositor de la Comunitat Valenciana compta amb una superfície de 555 metres quadrats entre zones d'exposició, una àrea per a esdeveniments de showcooking i sales de reunions per a presentar les novetats del sector alimentari i establir contactes per a desenvolupar noves oportunitats de negoci.

Després d'Alemanya, França és el principal mercat en importància per a les exportacions agroalimentàries de la Comunitat Valenciana, que en 2021 va comprar productes agroalimentaris valencians per un import superior a 1.282 milions d'euros, principalment cítrics.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal