Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Metrovalencia ofereix aquest dilluns servici nocturn per a facilitar els desplaçaments en 'Halloween'


   Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilitarà la mobilitat en la nit del dilluns 31 d'octubre, quan se celebra 'Halloween', amb la circulació de metros i tramvies de Metrovalencia que desplaçaran les persones usuàries fins a vora les 2.30 hores de la matinada, hora de pas pel centre de la ciutat, amb motiu de la festivitat de Tots Sants.

   El recorregut de metros i tramvies beneficiarà a milers de persones que en la vespra de Tots Sants es desplaçaran per València i la seua àrea metropolitana, així com als afeccionats que tornen a les seues llars després de concloure el partit de futbol que es disputarà en l'estadi Ciutat de València entre el Llevant i el Sporting de Gijón, a partir de les 21.00 hores eixe mateix dilluns, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

   Aquest servici nocturn, denominat 'A la lluna de Metrovalencia' i que afavoreix la mobilitat en les nits de finalització de setmana i vespres de festiu, permet la circulació en el metro cap a Bétera, Llíria, Picassent, Aeroport, Alboraia-Peris Aragó, Rafelbunyol, Riba-roja de Túria de Túria, Torrent Avinguda, Marítim, Paterna i Seminari, i en el cas del tramvia, cap a Doctor Lluch, Vicente Andrés Estellés, Tosal del Rei, Marítim, Neptú, Natzaret i Mas del Rosari.

   Els horaris es poden consultar en la pàgina web de metrovalencia, en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client, així com en les xarxes socials i l'App oficial.

   Metrovalencia recorda a les persones usuàries del metro i tramvia que és obligatori l'ús de mascareta en tot moment durant el desplaçament dins de les unitats de metre i tramvia. També que recordar que els viatgers i viatgeres de Metrovalencia tenen a la seua disposició amb dispensadores de gels hidroalcohòlics, tant en els vestíbuls de les estacions com dins de les unitats de metro i tramvia.

TOTS SANTS

   D'altra banda, Metrovalencia acostarà el dimarts 1 de novembre a les persones usuàries als cementeris propers a la seua xarxa, amb motiu de la celebració del Dia de Tots Sants, data en què tradicionalment milers de persones visiten aquests recintes per a honrar als seus familiars morts.

   El metre i tramvia a València acosten els usuaris i usuàries als cementeris de la capital del Turia, com és el cas del Cementeri General (estació de Sant Isidre), del de Cabanyal (La Carrasca, Beteró, La Cadena i Tarongers-Ernest Lluch), i el de Benimaclet (Benimaclet), així com el cementeri de Burjassot (Vicente Andrés Estellés i À Punt).


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon