Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Marines va celebrar la VII Marató de Lectura Camp de Túria-La Serranía

Marines ha celebrat el cap de semana del 16 d'octubre, la VII edició de la Marató de Lectura. Una trobada que ha tingut lloc al Parc del Real i que ha comptat amb diverses activitats dirigides al públic infantil i adult.

Concurs de fotografies, taller de manga, manualitats infantils, contacontes i sortejos de llibres han fet les delícies de les persones que s'han desplaçat fins a aquest enclavament del municipi. La Marató de Lectura Camp de Túria-La Regió muntanyenca el conformen 8 municipis de les dues comarques que comparteixen un únic objectiu: fomentar la lectura entre la població.

Serra, Nàquera, Casinos, Olocau, Loriguilla, les Alcubles i el Villar se sumen a Marines en aquesta iniciatvia que compta amb el suport de la Diputació de València. Enguany, la setena edició ha comptat amb la novetat d'un taller de manga en el qual han participat nois i noies de Marines.

L'escriptora Anna Moner està realitzant també un taller d'escriptura creativa en línia que durant tres jornades serviran per a ajudar molts veïns i veïnes a iniciar-se en el món de l'escriptura.

"Per a l'Ajuntament de Marines és molt important fomentar la lectura entre la població. Fem moltes activitats al llarg de l'any perquè la gent s'animi a llegir", ha explicat l'alcaldessa de Marines, Lola Celda.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon