Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguila incorpora 8 treballadors amb el programa EMERGE

L'Ajuntament de Loriguilla ha contractat huit nous treballadors gràcies al programa EMERGE 2022, un programa de subvencions amb Iniciativa Social destinat a la contractació de persones desocupades per corporacions locals de la Comunitat Valenciana per a la realització d'accions previstes en plans o procediments d'emergències en l'àmbit forestal.

Aquests nous treballadors ja han rebut els epis, eines i la preceptiva formació per a començar demà els seus treballs en el terme forestal pertanyent a Loriguilla vell, duent a terme tasques en neteja, obertura de camins o poda d'arbres i fronda que dificulte el pas de vehicles i/o persones per les diferents sendes que componen el paratge natural de Loriguilla.

"Des de l'Ajuntament els donem la benvinguda i els desitgem que gaudisquen de l'oportunitat de treballar a l'aire lliure en tan bell entorn"


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon