Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguila incorpora 8 treballadors amb el programa EMERGE

L'Ajuntament de Loriguilla ha contractat huit nous treballadors gràcies al programa EMERGE 2022, un programa de subvencions amb Iniciativa Social destinat a la contractació de persones desocupades per corporacions locals de la Comunitat Valenciana per a la realització d'accions previstes en plans o procediments d'emergències en l'àmbit forestal.

Aquests nous treballadors ja han rebut els epis, eines i la preceptiva formació per a començar demà els seus treballs en el terme forestal pertanyent a Loriguilla vell, duent a terme tasques en neteja, obertura de camins o poda d'arbres i fronda que dificulte el pas de vehicles i/o persones per les diferents sendes que componen el paratge natural de Loriguilla.

"Des de l'Ajuntament els donem la benvinguda i els desitgem que gaudisquen de l'oportunitat de treballar a l'aire lliure en tan bell entorn"


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon