Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria du a terme una campanya de retirada de fibrociment per un gestor autoritzat en 13 punts del municipi

L'Ajuntament de Llíria està duent a terme una campanya per a eliminar les peces de fibrociment existents al terme municipal, depositades de manera il•legal en via pública i moltes d'elles al costat de contenidors.

Els treballs de retirada d'estos residus altament perillosos s'estan realitzant per un gestor autoritzat en un total de 13 punts del municipi. Cal recordar que l'eliminació del fibrociment i el seu correcte tractament només pot ser executada per empreses especialitzades amb personal degudament acreditat.

"Estem parlant d'un residu altament perillós que suposa un risc per a la salut i el medi ambient, per la qual cosa instem encaridament la ciutadania a realitzar una correcta gestió d'este material", ha afirmat la regidora de Gestió de Residus, Mª Cruz García.

Igualment, des de la Regidoria s'insisteix que s'aplicarà la màxima sanció a aquelles persones que depositen fibrociment de manera il•legal en la via pública o en qualsevol punt no autoritzat ni gestionat adequadament.


 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon