Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria donarà ajudes als esportistes d'elit del municipi

L'Ajuntament de Llíria ha tret una convocatòria d'ajudes, en règim de concurrència competitiva, per a esportistes d'elit del municipi, corresponent a la temporada 2021-2022. Les sol·licituds per a accedir a estes subvencions es poden presentar des de hui i fins al pròxim 18 de novembre.

L'edil d'Esports, Paco Gorrea, ha manifestat que "hem volgut llançar també estes ajudes per a col·laborar amb els nostres destacats esportistes locals, que competeixen de manera individual en tornejos nacionals i internacionals, igual que ja fem en el programa anual de subvencions dirigida als clubs del municipi".

Precisament, esta mateixa setmana, l'Ajuntament va publicar esta convocatòria que repartirà 105.000 euros entre les entitats esportives de la localitat.

"Amb este nou paquet d'ajudes, pretenem donar el nostre suport a estos grans esportistes que porten el nom de Llíria per on competeixen i contribuir a facilitar el desenvolupament de la seua carrera que sempre requereix un gran esforç tant personal com econòmic", ha declarat el regidor.

"Fins ara, estes subvencions a esportistes d'elit s'havien donat de manera individualitzada mitjançant convenis de col·laboració singulars, però d'esta manera es podrà fer, de manera permanent tots els anys, un repartiment més equitatiu i just perquè puguen accedir tots, i la nostra intenció és, igualment, anar incrementant la partida econòmica en els pròxims exercicis", ha explicat Paco Gorrea.

Les bases de la convocatòria estan disponibles en el tauler d'anuncis de la web municipal.


 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon