Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Lima es presentarà a les primàries de Podem a l'Alcaldia de València

 

   La síndica d'UP en Les Corts i coordinadora autonòmica de Podem, Pilar Lima, ha anunciat aquest divendres que es presentarà com candidata a les primàries del partit 'morat' per a l'Alcaldia de València.
   "Després de parlar amb moltes companyes i companys, he decidit presentar la meua candidatura a les primàries de Podem en la meua ciutat, a València", manifesta a través de Twitter.

   En un vídeo que acompanya el missatge, gravat en a l'antic llit del riu Turia, Lima assegura que fa aquest "pas valent" al costat dels companys de Podem València per a oferir solucions als reptes de la ciutat i donar-li "l'impuls que es mereix".

   "Sempre ho vaig tindre clar: la política valenta necessita que les persones normals donem passos valents", assevera, i es marca com a objectiu "enfrontar a la dreta amb l'esperança en els drets i en el futur".

   Com a balanç, Lima afirma estar dedicada "des de sempre" a treballar per la Comunitat Valenciana i per València, "combatent aquells que fan política contra la gent i solament pensen a omplir les seues butxaques i els seus comptes corrents; política des de l'esperança i la valentia".

   És un camí que garanteix que va defendre en la seua etapa com a senadora i ara com a síndica, al fil de la "esperança de canvi" que va portar a la gent als carrers de la ciutat en les protestes estudiantils de la Primavera Valenciana de 2012. "Eixa esperança em va portar a voler donar veu als que ningú havia escoltat mai", recorda, i destaca que va posar tot "al servici de la gent".

   Per tot açò, la portaveu 'morada' demana el suport a la militància per a convertir-se en la candidata a l'Alcaldia, "perquè les decisions que prenem hui marcaran la ciutat del demà". "Sí es pot", postil·la.

   Podem va formar part del tripartit de govern de l'Ajuntament de València entre 2015 i 2019, després del que no va aconseguir representació. Actualment, Compromís i PSPV comparteixen l'executiu local.

   Aquest anunci arriba després que el vicepresident segon i conseller d'Habitatge, Héctor Illueca, confirmara aquesta setmana que es presentarà a les primàries per a la Presidència de la Generalitat.

   Fa uns dies, Lima afirmava que té converses diàries amb l'equip d'Illueca, que va lloar com "el millor perfil quan avalores", va demanar als militants que ho recolzaren i va afirmar que estarà "on li sol·licite el projecte" i la gent de Podem.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon