Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les Arts i Amics de l’Òpera i de les Arts de la CV col·laboren en la divulgació de l’activitat operística

Les Arts i Amics de l'Òpera i de les Arts de la Comunitat Valenciana (AOA) col·laboren en la realització del cicle de trobades 'Perspectives', en què els principals protagonistes d'òpera i sarsuela analitzen, títol a títol, els elements essencials i la dramatúrgia dels muntatges que es representen en la temporada del teatre d'òpera valencià. 

L'activitat, oberta per a tots els públics, s'inclou dins de l'apartat de la programació 'Les Arts és per a Tots', el principal propòsit de la qual és l'obertura de Les Arts -tant de la seua producció artística com dels seus diferents espais- a la ciutadania, per mitjà de propostes divulgatives i musicals gratuïtes o amb preus simbòlics.

Així ho recull el conveni de col·laboració que han subscrit hui el director general de Les Arts, Jorge Culla, i el president d'AOA, Álvaro López-Jamar, en el qual també es recullen altres accions com la difusió per part d'AOA de la programació de Les Arts, la celebració dels premis anuals de l'associació als millors espectacles i artistes o la posada en marxa d'accions vinculades a la lírica.

A aquest efecte, Amics de l'Òpera i les Arts de la Comunitat Valenciana realitzarà una aportació per temporada de 3.000 euros i facilitarà la participació de les persones amb la capacitació suficient per a la realització correcta de totes les iniciatives acordades.

Tant Jorge Culla com Álvaro López-Jamar han emmarcat l'acord en l'aposta per als vincles de Les Arts amb la societat civil i potenciar-ne la presència en l'exercici de les seues activitats de la mateixa forma que els principals teatres d'òpera.

AOA

Amics de l'Òpera i de les Arts, que va complir els seus primers deu anys el passat mes de juny, és la principal associació d'aficionats a la música clàssica i a l'òpera de la Comunitat Valenciana, amb més de 300 associats a les províncies d'Alacant, Castelló i València.
Nascuda des de la societat civil, la seua finalitat principal és donar suport i difondre l'activitat lírica i musical, i en especial la de Les Arts, mitjançant un programa d'activitats obert, nou i de qualitat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon