Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'EMT de València també serà gratuïta per a menors de 30 des del 9 d'Octubre fins a final d'any


Els autobusos de l'EMT de València també seran gratuïts per a menors de 30 anys des del diumenge 9 d'Octubre i fins a final d'any. Així ho ha indicat l'alcalde, Joan Ribó, després de l'anunci que la Generalitat sufragarà el 50% d'aquest cost i ha indicat que el consistori, "amb molts problemes", aportarà la resta.

L'alcalde es va reunir el dilluns amb el president, Ximo Puig, per a sol·licitar ajuda al govern autonòmic per a implantar aquesta mesura. Segons ha indicat el primer edil aquest dimecres, aquesta mesura és "molt important per a ajudar els joves en situació econòmica complexa" i per a "potenciar el transport públic".

La Generalitat ha anunciat aquest dimecres que va a finançar el 50% del cost dels autobusos urbans d'aquells municipis que se sumen a oferir el transport gratuït per a joves de fins a 30 anys.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon