Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana va celebrar amb els seus usuaris i usuàries el Dia de Biblioteca

La jornada va incloure l'acte de lliurament dels diplomes de 'Bibliotecaris i bibliotecàries per un dia'.

La Biblioteca Pública de l'Eliana va celebrar aquest dilluns, 24 d'octubre, el Dia de la Biblioteca, una jornada per a posar en valor un centre obert a tota la ciutadania i pilar fonamental al servei de la comunitat elianera.

Per a festejar l'efemèrides, les instal·lacions provisionals situades en l'edifici Passarel·la, van acollir el lliurament de diplomes del programa estival 'Bibliotecaris i bibliotecàries per un dia'. Una iniciativa, celebrada entre els mesos de juliol i agost, que va comptar amb la participació d'una trentena de xiquets i xiquetes, d'entre 6 i 12 anys, i gràcies a la qual van poder fer tasques de funcionament de la Biblioteca com atendre el públic, realitzar préstecs i devolucions, guardar i segellar llibres o fer carnets d'usuari. La jornada va tancar amb l'espectacle de màgia a càrrec de Magic Mall, que va fer les delícies del mig centenar de xiquets i xiquetes que van assistir, acompanyats dels seus pares i mares.

L'edil, Jorge Pérez Comeche, ha felicitat els usuaris i les usuàries de la Biblioteca en aquest dia tan assenyalat, especialment als més menuts que participen de les diferents activitats de promoció de la lectura que durant l'any organitza la Biblioteca, com el contacontes especial 'Espanta la Per' d'aquest dijous. A més, ha recordat que el projecte d'ampliació de les noves instal·lacions avancen "a molt bon ritme".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon