Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana obri la consulta pública per a l'elaboració del Catàleg d'Espais Protegits

La ciutadania podrà presentar les seues propostes fins al 8 de novembre.

L'Ajuntament de l'Eliana ha habilitat la fase de consulta pública prèvia per a l'elaboració del Catàleg d'Espais Protegits de la localitat en el qual la ciutadania i les organitzacions representatives del municipi podran aportar les seues propostes fins al 8 de novembre.

L'objectiu de l'elaboració del Catàleg és la de protegir el patrimoni immoble del municipi, establint una normativa clara per a la regulació de les intervencions de qualsevol naturalesa en els elements protegits que permeta la seua preservació, al mateix temps que la implantació, o manteniment, dels usos adequats de cadascun dels elements protegits al seu interés patrimonial.

Els veïns i veïnes que vulguen fer arribar les seues propostes després de consultar la documentació publicada a lelianaparticipa, podrà fer-ho enviant un correu a participacio@leliana.es.

D'aquesta manera, des de l'àrea de Participació Ciutadana, se sol·licita a la ciutadania elianera que aporte la informació que considere oportuna en els aspectes més generals i bàsics, així com idees, que durant el transcurs dels treballs de definició del document aniran guanyant en precisió i complexitat.

L'edil de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche, ha animat a la ciutadania elianera a participar per a poder ser part activa en el procés ja que es tracta del patrimoni de totes i tots.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon