Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana obri la consulta pública per a l'elaboració del Catàleg d'Espais Protegits

La ciutadania podrà presentar les seues propostes fins al 8 de novembre.

L'Ajuntament de l'Eliana ha habilitat la fase de consulta pública prèvia per a l'elaboració del Catàleg d'Espais Protegits de la localitat en el qual la ciutadania i les organitzacions representatives del municipi podran aportar les seues propostes fins al 8 de novembre.

L'objectiu de l'elaboració del Catàleg és la de protegir el patrimoni immoble del municipi, establint una normativa clara per a la regulació de les intervencions de qualsevol naturalesa en els elements protegits que permeta la seua preservació, al mateix temps que la implantació, o manteniment, dels usos adequats de cadascun dels elements protegits al seu interés patrimonial.

Els veïns i veïnes que vulguen fer arribar les seues propostes després de consultar la documentació publicada a lelianaparticipa, podrà fer-ho enviant un correu a participacio@leliana.es.

D'aquesta manera, des de l'àrea de Participació Ciutadana, se sol·licita a la ciutadania elianera que aporte la informació que considere oportuna en els aspectes més generals i bàsics, així com idees, que durant el transcurs dels treballs de definició del document aniran guanyant en precisió i complexitat.

L'edil de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche, ha animat a la ciutadania elianera a participar per a poder ser part activa en el procés ja que es tracta del patrimoni de totes i tots.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon