Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana anuncia ajudes a l'escolarització i les beques per a l'estudi de música i dansa

L'Ajuntament de l'Eliana torna a convocar les subvencions, en règim de concurrència competitiva, destinades a l'escolarització de menors de 0 a 3 anys i les beques per als estudis de música i dansa, en les quals invertirà un total de 13.550 euros.

La primera té com a objectiu fomentar i donar suport a l'accés a l'escolarització no obligatòria dels més xicotets i les més xicotetes de l'Eliana, facilitant així l'accés a l'Educació Infantil i contribuint a remoure els obstacles que ho impedeixen o dificulten, donat el caràcter privat dels centres que la imparteixen. D'aquesta manera el consistori invertirà un total de 13.000 euros per a subvencionar, amb fins a 80 euros, les despeses mensuals per xiquet o xiqueta derivats de l'escolarització en Escoles infantils de l'Eliana d'Educació reglada.

Per part seua, les beques d'estudis artístics tenen com a objectiu la promoció, foment i suport a l'aprenentatge, perfeccionament, la pràctica i creativitat en els camps de la música i de la dansa, i estan dirigides a elianers i elianeres menors de 25 anys, que cursen estudis professionals de grau elemental, professional i/o superior d'ensenyament reglat. Així se subvencionaran amb fins a 300 euros les despeses de matrícula o amb fins a 60 euros al mes per a les despeses mensuals i la inversió total ascendirà a 5.500 euros finançats amb càrrec del pressupost 2022.

El termini per a presentar les sol·licituds per a la subvenció de les dos convocatòries s'obrirà el 13 d'octubre i finalitzarà el 10 de novembre i es podrà realitzar en el Registre General d'Entrada, a través de la Seu Electrònica o de manera presencial a l'Ajuntament. Tota la documentació sobre les dos convocatòries, bases i annexos es troben publicades en l'apartat de Tràmits de la Seu.

Les persones interessades a rebre més informació poden escriure al correu electrònic subvencions@leliana.es o telefonar al telèfon 96 275 80 30 i marcar l'extensió 502, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

L'edil d'Educació, Eva Santafé, ha destacat la importància d'aquestes i altres ajudes per a reduir al màxim la bretxa econòmica i social, així com per a rebaixar la pressió econòmica de les famílies.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon