Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'alcalde de Loriguilla es reuneix amb el director general d'Infraestructures Educatives per tractar detalls sobre el Pla Edificant

L'alcalde de Loriguilla, Carlos Rodado, es va reunir ahir amb el director general d'Infraestructures Educatives de la Generalitat Valenciana, Víctor García, per a posar sobre la taula diferents qüestions relatives al Pla Edificant. També van acudir a la trobada el Secretari Interventor, Miguel Nieto, i l'arquitecta municipal, Clara Vento, així com la direcció facultativa i representants de Orthem, empresa adjudicatària de les obres.

Durant la reunió es va tractar de buscar una solució tripartida al problema pressupostari que posa en perill la finalització de l'obra amb èxit i a temps. L'augment en el preu de materials i mà d'obra no ha ajudat a un projecte ja de per si mateix ajustat, que es troba actualment en fase de finalització de l'estructura principal de l'edifici.

Després de més de dues hores de reunió sospesant les diferents vies d'actuació, el Consistori, els representants de la Conselleria i la pròpia empresa constructora van arribar a la conclusió que la prioritat absoluta és que els xiquets i xiquetes de Loriguilla estrenen les aules en el següent curs que començarà al setembre de 2023. Per a això, es faran totes aquelles modificacions que vinguen estipulades i permeses en la Llei, així com diferents aportacions que la pròpia Conselleria i l'Ajuntament puguen facilitar.

Dimarts que ve tindrà lloc una segona reunió per a concretar el full de ruta i poder així tindre llest el col·legi en la major brevetat possible.

Des de l'Ajuntament es convocarà a la comunitat educativa per a posar en el seu coneixement tots els detalls de l'actuació i les solucions empreses amb el propòsit que Loriguilla tinga el seu nou CEIP entregat a temps.

L'alcalde ha manifestat: "Ha sigut un alleujament i una satisfacció comprovar la total predisposició de la Conselleria i els representants de la constructora a l'hora de proposar solucions concordes a la necessitat real d'acabar el nou col·legi per als nostres joves estudiants. Deixant a més una porta oberta a un segon programa Edificant que permeta a Loriguilla tindre classes d'ESO dins del propi municipi, completant d'aquest manera tota la primària i secundària fins a batxiller en el mateix centre."

 

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal