Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La segona fase del Pla d'Asfaltat i Adequació de Camins i Carrers de Vilamarxant arriba a 407 mil euros

Esta segona fase, adjudicada per un valor de 407.550 euros, se centrarà, en primer lloc, a millorar les àrees que afecten els camins dels Algepsars i Cap Blanc. Davant l'inici dels treballs, es produiran talls de trànsit puntuals durant els dies que duren les obres.

A la conclusió d'estos treballs, serà el torn de la rehabilitació de la resta de camins d'esta fase. Els camins de Gallent, Horquera i els carrers Rodanes, Trinquet i els voltants de la Plaça del Pilar seran els següents punts que patiran millores.

Respecte a la tercera fase, l'empresa adjudicatària ja ha informat que les actuacions estan molt avançades i que en breu es licitarà la fase 3 amb la qual conclouran els treballs de gran part del terme municipal durant l'any 2022.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha mostrat la seua alegria pel desenvolupament de les obres: "Estem complint amb les actuacions previstes, circumstància que ens fa estar molt contents ja que l'esforç està valent la pena".

"Volem agrair la comprensió de tots els veïns durant estos mesos en què estem desenvolupant el Pla d'Asfaltat i Adequació de Camins i Carrers que permetrà actualitzar i solucionar les incidències que durant molts anys han reclamat els ciutadans", ha acabat el primer edil.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon