Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La renda bruta mitjana de Riba-roja arriba als 28.315€. És tracta d'un augment del 8’8% des del 2015

L'Agència Tributària publica els dades fiscals en el conjunt d'Espanya relatius a l'any 2020 en el qual Riba-roja de Túria supera en renda mitjana bruta a la Comunitat Valenciana en 3.127 euros

Riba-roja de Túria ha augmentat en fins a un 8’8% la renda mitjana bruta en els últims zinc anys en passar dels 26.011 euros de l'any 2015 als 28.315 euros de l'any 2020, segons els dades publicades per l'Agència Tributària d'Espanya. Aquesta localitat s'ha situa per damunt de la mitjana registrada en l'àmbit de la Comunitat València on es situa en 25.188 euros de mitjana mentre que en la resta d'Espanya està fixada en 27.776 euros.

Els dades publicades per l'Agència Tributària d'Espanya revelen, també, una millora notable de la renda mitjana registrada a Riba-roja de Túria en tèrmit de renda mitjana neta en passar dels 21.291 euros de l'any 2015 als 22.948 euros l'any 2020, quasi 1.700 euros superior entre tots dos períodes de temps. Aquestes xifres s'obtenen a partir de la quantificació dels rendiments de treball net fixades en 208 milions d'euros entre els 9.388 declaracions afectades.

Els rendiments del capital mobiliari van aconseguir els 5’1 milions d'euros en total, amb una mitjana de 1.151 euros mentre que els rendiments derivats dels béns immobles no afectes a activitats econòmiques és van situar en altres 7’4 milions d'euros. El nom de declaracions presentades davant l'Agència Tributària l'any 2020 s'ha incrementat dones dels 9.507 corresponents a l'any 2015 fins als 11.163 de l'exercici tributari de 2020.

Del total dels 12.638 declaracions presentades pels veïns de Riba-roja de Túria l'any 2020 va haver-*hi 418 que van manifestar una deducció per maternitat en un total de 418, mentre altres 470 van declarar una deducció pro familiar nombrosa, altres 434 van presentar una deducció per família nombrosa de categoria general, altres 31 de categoria especial i, finalment, 453 van declarar una deducció per dependents, ascendents o cònjuge amb una discapacitat.

Dels dades donades a conéixer per l'Agència Tributària és dedueix un increment dels municipis en l'àmbit de la Comunitat Valenciana amb una renda superior als 27.000 euros de renda bruta mitjana respecte dels declaracions presentades en l'exercici de 2019. Més de 35 localitats valencianes es situaven per damunt dels 2.250 euros mensuals per habitant en el mateix període de temps, segons els mateixes fonts oficials. A més, calç assenyalar que en el cas de Riba-roja de Túria, la renda bruta mitjana declarada en l'exercici de 2020 va ser superior als declarades en bona part dels comunitats d'Espanya com Andalusia, Andalusia, Aragó, Astúries, Canàries, Cantàbria, Castella-la Manxa o Lleó.

Els declaracions de la renda de 2020 permeten extraure que la renda bruta en el seu conjunt a Riba-roja de Túria és va incrementar en 54 milions d'euros entre els exercicis de 2015 a l'exercici de 2020, en passar dels 206’2 milions d'euros als 260’3 milions d'euros. D'eles dobles, és van declarar un total de 8.499 fills en l'exercici de 2020, amb una mitjana de 1’62 fills per declaració presentada dels quals 5.242 van declarar una descendència.

Els estadístiques publicades per l'Agència Tributària respecte del global d'Espanya permeten concloure que Riba-roja de Túria ocupa, actualment, el lloc 16 en l'àmbit de la província de València mentre que en la Comunitat Valenciana es situa en el lloc vinté, només superat per altres localitats de la comarca de Camp de Túria com l'Eliana, Sant Antoni de Benageber o la localitat de Nàquera. En el conjunt d'Espanya es situa en el lloc 398.

Altres aspectes a tindre en compte en els declaracions econòmiques dels veïns de Riba-roja de Túria són els deduccions mitjanes per habitatge habitual que és van situar en un total de 601 euros, els aportacions mitjanes a plans de pensions que és van situar en altres 1.989 euros, els deduccions mitjanes per maternitat que és van fixar en altres 899 euros, els 260 euros d'increment mitjà per despesa en guarderies o centres d'educació infantil autoritzats o els 1.096 euros per deduccions mitjanes per descendents, ascendents o cònjuges amb discapacitat al seu càrrec.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha afirmat que aquestes estadístiques “mostren una tendència general que s'ha produït al llarg dels últims anys i que demostra una evolució positiva en renda disponible per als persones i els famílies del nostre municipi, que ens han d'animar a continuar lluitant per una major justícia social com a fórmula indispensable en la gestió dels recursos públics dones de l'administració local”.** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon