Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La regidoria d'Esport de Sant Antoni de Benaixeve organitza un nou Torneig de pàdel

  • Se celebrarà els dies 25, 26 i 27 de novembre i 2, 3 i 4 de desembre de 2022
  • Inscripcions del 27 d'octubre al 10 de novembre

L'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve organitza un nou Torneig de Pàdel, que se celebrarà els dies 25, 26 i 27 de novembre i 2, 3 i 4 de desembre de 2022 al Poliesportiu municipal. Les inscripcions queden obertes a partir de demà.

Les places seran de 8 parelles per categoria. Una volta cobert el nombre d'inscripcions es tancarà el formulari d'inscripció. El preu és de 19 euros per persona i hi inclou cinc partides, segur, pilotes, samarreta, trofeus i vals en material esportiu per als primers i segons classificats. També hi haurà un sorteig de regals entre els participants, com material i roba esportiva, tiquets restaurant o classes esportives.

El sistema de competició serà en dues categories: la primera de nivell 3.25 a 3.75 i la segona de nivell 2.50 a 3.00. La fase de grups es disputarà els dies 25, 26 i 27 de novembre i les fases finals i consolació, els dies 2, 3 i 4 de desembre. Els partits seran a 3 sets amb punt d'or.

Els integrants de cada parella hauran de ser majors de 16 anys i tindre un nivell de joc similar.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon