Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Policia atribueix al comissari de Paterna la decisió 'individual' de donar un reconeixement al líder d'España 2000

   Anuncia que li obrirà una informació reservada per a depurar responsabilitats per no seguir els conductes reglamentaris

   La Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana ha afirmat, en un comunicat, que la decisió de la Policia de Paterna (València) de concedir un reconeixement al líder d'España 2000, José Luis Roberto, és una "acció individual" del responsable de la Comissaria, a qui se li obrirà una informació reservada per a depurar responsabilitats.

   Així ho ha donat a conéixer en un comunicat en el qual la Prefectura subratlla que no reconeix eixa distinció, que és "una acció individual del responsable de la Comissaria de Paterna". "Els únics premis que reconeixem són les medalles al Mèrit Policial que s'han concedit des de la Direcció general de la Policia", afirma la Prefectura.

   Per a la Prefectura Superior de Policia, aquest reconeixement a la seguretat privada --Roberto és propietari de la companyia Llevantina de Seguretat-- està "fora de lloc" i és "extemporani", ja que eixes mencions "tenen oficialment un canal i una via reglamentària a través del Dia de la Seguretat Privada", que és on es reconeix al personal d'aquests servicis que han destacat l'any.

   Per tant, la Prefectura reitera que aquest reconeixement és "una acció individual" del responsable de la Comissaria de Paterna, "al que se li obrirà la corresponent informació reservada per a depurar les responsabilitats en les quals haja incorregut per la seua falta de seguiment dels conductes reglamentaris establits".

   José Luis Roberto va difondre aquest dimarts en el seu compte d'una xarxa social la recepció d'aquest reconeixement: "Rebent guardó per la col·laboració amb la Policia Nacional el dia del patró", assenyalava en un missatge amb una fotografia del moment.

   Sobre aquest fet s'ha pronunciat la delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, qui ha presidit a València els actes commemoratius de la festivitat dels Santos Ángeles Custodios, i ha afirmat que aquest reconeixement a Roberto "no representa la voluntat de la Policia Nacional" sinó que és un fet que ha realitzat una comissaria, la de Paterna, de manera "concreta i aïllada".

   Bernabé ha confirmat que s'han obert "les diligències oportunes" a nivell intern per a investigar els fets, al mateix temps que ha recalcat que qualsevol reconeixement que realitza la Policia Nacional passa per la Direcció general del cos.

   En aquesta línia ha assegurat que tant el cap superior de la Policia Nacional a la Comunitat Valenciana com el cap provincial "no eren coneixedors" d'aquesta condecoració al líder d'España 2000 i ha garantit que el reconeixement "no representa la voluntat de la Policia Nacional".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon