Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona va acollir el primer Street Food Market

El passat cap de setmana La Pobla de Vallbona va acollir el primer Street Food Market, un mercat gastronómada format per camions, furgonetes, caravanes, tenderetes i carrets de foodtrucks amb estètica vintage, amb una àmplia oferta gastronòmica de qualitat. L'objectiu, unir la cultura gastronòmica a la cultura de l'ús i el gaudi de l'espai públic.

L'esdeveniment, que va tindre lloc al Parc Municipal, va tindre un gran èxit de convocatòria i els assistents van poder gaudir durant tres dies d'una variada gastronomia de qualitat a un preu assequible a l'aire lliure. En aquesta primera edició, La Pobla Street Market va comptar amb una diversitat d'activitats, concerts i activitats familiars i totes elles gratuïtes.

El Parc Municipal es va omplir d'establiments que oferien varietats gastronòmiques de tot el món com tex mex, gossets, hamburgueses o cardes, servides en les ja mítiques furgonetes vintage. 

Per als més xicotets va actuar el Mag Kachinocheve el diumenge i els adults van gaudir de directes de música, amb l'actuació de Blody Mari el dissabte, i una nit de fums, amb Manu Gorriz i Mir Blacksmith, el divendres.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon