Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La NASA inicia el seu estudi de fenòmens aeris no identificats

En una imatge d'un vídeo de 2015, es veu un objecte inexplicable en el centre mentre s'eleva entre els núvols, viatjant contra el vent. "Hi ha tota una flota d'ells", li diu un aviador militar estatunidenc a un altre - US DEPARTAMENT OF DEFENCE

La NASA inicia el 24 d'octubre el seu anunciat estudi de nou mesos relatiu als fenòmens aeris no identificats, per al qual ha seleccionat a 16 experts independents.

Les observacions d'esdeveniments en el cel que no poden identificar-se com a aeronaus o com a fenòmens naturals coneguts es classifiquen com UAP (unidentified aerial phenomena).

  L'estudi "asseurà les bases per a futurs estudis sobre la naturalesa dels UAP per a la NASA i altres organitzacions", explica l'agència en un comunicat. Per a fer això, l'equip identificarà com es poden analitzar les dades recopilades per entitats governamentals civils, dades comercials i dades d'altres fonts per a llançar llum sobre les UAP. Després recomanarà un full de ruta per a la possible anàlisi de dades de UAP per part de l'agència en el futur.

L'estudi se centrarà únicament en dades no classificades. A mitjan 2023 es publicarà un informe complet amb les troballes de l'equip.

La NASA considera que els fenòmens aeris no identificats són d'interès tant per a la seguretat nacional com per a la seguretat aèria i l'estudi s'alinea amb un dels objectius de l'agència per a garantir la seguretat de les aeronaus. "Sense accés a un extens conjunt de dades, és gairebé impossible verificar o explicar qualsevol observació, per la qual cosa l'enfocament de l'estudi és informar la NASA quines dades possibles podrien recopilar-se en el futur per a discernir científicament la naturalesa de UAP", exposa.

El funcionari de la NASA responsable d'orquestrar l'estudi és Daniel Evans, administrador associat adjunt adjunt de recerca en la Direcció de Missions Científiques de la NASA. Com es va anunciar anteriorment, l'equip d'estudi independent està presidit per David Spergel, president de la Fundació Simons.

"La NASA ha reunit a alguns dels principals científics del món, professionals de dades i intel·ligència artificial, experts en seguretat aeroespacial, tots amb un encàrrec específic, que és dir-nos com aplicar l'enfocament complet de la ciència i les dades a UAP", va dir Evans. "Les troballes es donaran a conèixer al públic juntament amb els principis de transparència, obertura i integritat científica de la NASA".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon