Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat organitza el Camp de Túria Urban Day: un esdeveniment d’esport urbà per a joves

   


La Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat al costat de l'IVAJ (Institut Valencià de la Joventut) el Camp de Túria Urban Day, celebrat el matí d'aquest dissabte. L'esdeveniment, que ha tingut lloc a la casa de la joventut de Sant Antoni de Benaixeve, ha reunit joves de la comarca.

La cita ha comptat amb la participació de grans figures espanyoles del parkour: Shifer i Cosmin dels What! i Gabriela Ciobotarasu i Carles Vera de l'escola Motion Academy, els qui han fet una demostració de les seues habilitats i han oferit una masterclass de parkour a les persones assistents. A més, els joves també han pogut gaudir d'entrenament lliure d'aquest esport urbà.

El programa de la jornada també incloïa 'Cultura urbana Let's Grow' que donava espai a més esports urbans com el slackline, el ball urbà i el grafiti de la mà de l'associació cultural valenciana Let's Grow. Gràcies a ells la casa de la joventut s'ha omplit de música i color amb el mural participatiu de grafiti que han pintat les persones assistents al llarg de tota la jornada.

La presidenta la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, ha acudit a l'esdeveniment i ha destacat que "ensenyar a la joventut que eixir de les seues cases i compartir esport urbà i art amb altres persones els beneficia moltíssim i és una cosa que s'ha de fomentar des dels municipis i des de la Mancomunitat". També ha sigut present la regidora de joventut de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, María Elisa Plano, que ha declarat el Urban Day com "una forma estupenda d'acostar als joves el parkour, el break danse i el grafiti i ensenyar-los altres formes d'oci".

L'esdeveniment ha finalitzat amb una sessió de reptes de parkour en la qual hi ha hagut premis i regals per als i les participants, els qui han gaudit del final de la jornada conversant sobre les seues experiències en l'esport i art urbà i els valors que aporten als joves.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon