Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunidad Camp de Túria participa en el Valencia Digital Summit 2022

L'objectiu és acostar noves tecnologies i startups a les empreses de la comarc

La Mancomunitat Camp de Túria ha participat en el dia de hui al València digital Summit, la cinquena edició de l'esdeveniment internacional sobre tecnologia, digitalització i innovació posat en marxa per Startup València.

L'ens supramunicipal ha sigut present en la zona d'exhibidors de la mà de la Diputació de València al costat de la Mancomunitat de l'Horta Sud i l'ajuntament de Quart de Poblet. En concret, han participat els departaments de promoció econòmica, projectes europeus i l'oficina d'innovació de la Mancomunitat.

L'objectiu de la intervenció és participar en el fòrum d'empreses, startups, fundacions i corporacions que constitueix el València Digital Summit per a compartir informació sobre la tecnologia del futur i ajudar al creixement de les empreses de la comarca.

Així mateix, en el seu objectiu d'acostar la innovació i ajudar a construir un territori empresarial intel·ligent i sostenible, la Mancomunitat Camp de Túria ha donat a conéixer el Túria Innovation Transfer Day. Es tracta de la primera trobada de transferència d'informació i innovació de la comarca Camp de Túria i tindrà lloc el 16 de novembre a Bétera. Les inscripcions es troben obertes.


Crónica CT 
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon