Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital subvenciona a Vilamarxant per a la creació d'una aula de robòtica i una altra de producció audiovisual

La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, a través del seu programa Territoris Innovadors, ha concedit una subvenció a l'Ajuntament de Vilamarxant per a dotar i muntar dos aules permanents de robòtica i producció audiovisual.

L'import total d'este projecte, liderat per la regidoria de Promoció Econòmica dirigida per Víctor Sanchis, ascendeix a un total de 125.000 euros. La Conselleria a través de la subvenció aportarà el 75 per cent del cost final.

Gràcies a la subvenció i l'aportació del Consistori s'adquiriran materials i recursos multimèdia així com s'incorporarà al personal que impartisca les formacions a la ciutadania durant el present curs.

El Centre d'Emprenedoria i Innovació del Túria (CEI Túria) serà testimoni d'estes formacions que se sumen a multitud de cursos que ja s'imparteixen. De fet, el CEI Túria s'ha convertit en els últims anys en una referència a la província de València gràcies a la seua varietat de recursos per a la ciutadania en l'àrea d'emprenedoria i innovació.

Durant este exercici, a més, també s'oferiran tallers d'ocupació de Labora, el curs per a emprenedors anomenat “Vilamarxant Emprén”, els cursos de Digitalitza Comerç, formacions de manipulador d'aliments, capacitats digitals o d'ocupabilitat per a les persones desocupades.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon