Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Comunitat Valenciana s'estrena en la trobada regional europea de l'Aliança de Governs Oberts

#governObert

   La Comunitat Valenciana ha participat per primera vegada en la trobada regional europea de l'Aliança de Governs Oberts (OGP), representada pel secretari autonòmic de Participació i Transparència, Antoni Llorente.

   Aquesta cita ha comptat amb més de cent persones de diversos països, entre responsables polítics i membres de la societat civil. El representant autonòmic ha estat acompanyat per la coordinadora del consell regional de l'Associació Espanyola de Fundacions, Almudena Brezos, detalla la Generalitat.

   Durant les jornades, el secretari autonòmic ha informat dels avanços del pla d'acció que desenvolupa la Conselleria de Transparència, així com el contingut i les sessions de participació que es van dur a terme la setmana passada a Castelló de la Plana, València i Alacant.

   Un dels objectius de formar part de l'aliança és compartir el treballat en govern obert els últims anys i aprendre d'altres experiències de tot el món, a més d'impulsar projectes i ajudar els governs a ser més transparents, oberts i receptius amb la ciutadania.

   Entre els temes tractats en les jornades figuren la relació entre el govern obert i l'impuls dels valors democràtics, l'agenda de recuperació europea, el disseny de servicis públics digitals, la lluita contra la corrupció, la desinformació o el futur de la participació democràtica a Europa.

   "Europa és una regió estratègica per a l'OGP per la fortalesa de les seues democràcies i l'impuls que té en aquest territori", afirma el secretari autonòmic, destacant la importància de consolidar i impulsar la Comunitat en matèria de govern obert.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon