Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i activitats amb motiu del pont de Tots Sants

La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i activitats amb motiu del pont de Tots els Sants de manera que el Museu i el Hemisfèric prolonguen el seu horari de festius i animació científica, mentre que en el Oceanogràfic hi ha accions especials entorn d'Halloween.

L'oferta inclou el dissabte música en directe amb l'actuació de la Camerata de vents i percussió de la Societat Unió Musical d'Alberic, activitat inclosa en el programa Els bandes a la Ciutat. El concert, d'accés lliure i gratuït, comença a les 19 hores en l'escenari instal·lat en el passeig nord del Museu dels Ciències al costat dels Jardins del Túria.

Una altra de les propostes és la mostra La indumentària a través del temps, un recorregut per la història de les vestimentes i adreços valencians, des dels abillaments del segle XVII fins a l'actualitat, a través de més de 45 maniquins i que el públic podrà visitar de manera gratuïta en l'atri i cancel·la oest del Museu dels Ciències.

Està organitzada amb la la Associació Comerç Indumentària Valenciana i podrà visitar-se el cap de setmana (29 i 30 d'octubre de 10 a 19 hores).

En el Museu dels Ciències s'amplien les sessions de La Ciència a Escena per a públic general amb tallers amb experiments en directe per a entendre de manera amena la ciència.

El preu per persona de 3,5 euros, i no és necessari adquirir l'entrada al Museu dels Ciències. Química en acció, La ciència invisible i SOS Planeta juntament amb Científic@ per un dia, un taller per a edats compreses entre els 4 als 8 anys, se celebren en aules especials situades en la planta baixa del Museu.

El Espai dels Xiquets, amb sessions durant tot el dia, és una zona per a xiquets de 3 a 8 anys, en la qual juguen i experimenten sobre els sentits, l'aigua i els animals i fins i tot construeixen una casa inacabada. Situat al costat d'un altre dels espais més curiosos del Museu com és El Formiguer, un dels més grans que poden veure's en un Museu.

Del Teatre de la Ciència hi ha sessions d'Alt Voltatge, un espectacular taller sobre l'electricitat, que s'inclou en l'entrada general del Museu. També es representarà el teatre musical Ramona i Cajal durant el cap de setmana i el dimarts 1 de novembre.

Les visites guiades a Mart. La conquesta d'un somni i Play. Ciència i Música' és una oportunitat per a conéixer detalladament aquestes mostres i les seues curiositats acompanyat per personal divulgador. Té un preu de 3,5 euros per persona, a més de l'entrada general al Museu. Consultar ací els horaris d'animació científica.

Cartellera del Hemisfèric

El Hemisfèric ofereix una gran varietat de propostes i temàtiques, des de documentals de naturalesa a l'exploració espacial. L'escull encantat: Kaluoka'*hina 3D, que relata una divertida aventura plena d'humor sobre el món submarí, Secrets of the Universe permet accedir al Gran Colisionador d'Hadrons del Consell Europeu d'Investigació Nuclear (CERN) mentre que la projecció Oceans, pel·lícula en format fulldome 2D, mostra l'extraordinària vida marina.

Flying Monsters 3D compte la història dels pterosaurios, les misterioses criatures que solcaven els aires quan els dinosaures caminaven sobre la Terra. En IMAX destaca Viatge a l'espai. Pròxima parada: Mart, que mostra els desafiaments que la NASA i la indústria espacial per a dur a terme futures missions com aterrar astronautes en Mart o capturar asteroides.

També en aquest format, Amazon Adventure narra l'èpica història de l'explorador Henry Bates en la seua expedició a través de l'Amazones.

Dormir amb Taurons especial Halloween

L'Odissea de la Tortuga - 4D, del Oceanogràfic de València, explora el cicle de vida únic d'una tortuga marina verda australiana anomenada Bunji i el seu increïble viatge a través de l'oceà obert. La pel·lícula segueix a Bunji, una tortuga marina verda, des que és una cria fins a l'edat adulta mentre res milers de milles, es troba amb criatures increïbles i té algunes trobades realment salvatges.

A més, l'aquari ha organitzat experiències al llarg del dia, com un Dormir amb Taurons especial Halloween, decoracions i animacions per a celebrar i passar un Halloween diferent.

L'oferta de la Ciutat de les Arts i les Ciències es completa amb Caixaforum que presenta tres mostres: Faraó. rei d'Egipte, una col·lecció de peces procedents del British Museum; Horitzons i límit. Visions del paisatge, que reuneix obres de la Col·lecció d'Art Contemporani de la Fundació la Caixa' i El Núvol, una proposta per a conéixer el potencial per a l'educació de les tecnologies associades a la Intel·ligència Artificial. A més hi ha visites, cicles i activitats per a acostar la cultura a tots els públics.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon