Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Ciutat de les Arts i les Ciències celebra que Valencia sea Capital Verde Europea 2024

La Ciutat de les Arts i les Ciències se suma a la celebració del reconeixement de València com a Capital Verda Europea 2024 per part de la Comissió Europea.

El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Antonio Torres, ha manifestat la seua satisfacció i total suport “ja que ens sumem a aquest repte per a poder contribuir a l'ambiciós programa de treball”. El complex, ha afegit Torres, s'ofereix a la capitalitat europea “en compartir   els mateixos objectius i ser part implicada en el desenvolupament sostenible’.  

El guardó reconeix els esforços de les ciutats per millorar el medi ambient i la qualitat de vida de la ciutadania i visitants i converteix a València en referent en en mobilitat sostenible, eficiència energètica i recuperació d'espais verds, aspectes que comparteix la Ciutat de les Arts i les Ciències. 

El complex es troba immers en una sèrie de projectes de sostenibilitat i eficiència energètica que inclou la implantació d'energies renovables com a geotèrmia, solucions d'arquitectura bioclimàtica i la instal·lació de plaques solars a les terrasses del Museu.

Quant a continguts, està en marxa el projecte de renovació de la tercera planta del Museu que es dedicarà a la lluita contra el canvi climàtic i el desenvolupament sostenible.  

Després de la sol·licitud realitzada per l'Ajuntament de València, i de manera excepcional, la Ciutat de les Arts i les Ciències s'il·luminarà de color verd de 20 a 24 hores el divendres 28 i el dissabte 29 d'octubre i sumar-se, així a la celebració pel reconeixement de la Comissió Europea a València com a Capital Verda Europea 2024. Es tracta d'una actuació excepcional en el marc de les mesures d'estalvi energètic.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon