Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

José Antonio Campos, guanyador del Concurs de Pintura Ràpida de Lliria 'José Manaut' 2022

#lliria

L'artista José Antonio Campos de Vilamarxant s'ha proclamat vencedor de la cinquena edició del Concurs de pintura ràpida a l'aire lliure "Pintor José Manaut", que organitza l'Ajuntament de Llíria. L'alcalde Joanma Miguel ha entregat els guardons d'este certamen dotat el primer premi amb 700 euros.

Igualment, el jurat ha concedit el segon premi, de 500 euros, a Jordi Gamón de València, i el tercer, de 300 euros, a Raúl Rubio de Rafelbunyol.

El jurat del concurs estava compost per la filla del pintor Manaut, Stella, les artistes locals Weronika Zerdzinska-Pawlak i Fina García, i José Luis Baz de la Fundació José Manaut.

Els artistes participants han estat plasmant, durant el matí, en les seues obres, la vida del municipi a través els seus carrers i espais públics.

Així, l'art ha tornat a estar present a Llíria, en este concurs de pintura a l'aire lliure, amb el qual es ret homenatge a la figura de José Manaut (1898-1971).

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon