Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Isaura Navarro rep la cartera d´Agricultura en un acte marcat per l´absència de Mireia Mollà

"Cada persona amb els seus actes deixa clar quin és el seu posicionament i la seua actitud", diu la nova consellera

La nova consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Isaura Navarro, ha rebut la cartera d'aquest departament de mans de la vicepresidenta del Consell, Aitana Mas, en un acte en el qual ha promés "lleialtat" i "deixar-se la pell" per la Comunitat i que ha estat marcat per l'absència de la consellera sortint, Mireia Mollà.

Al traspàs es carteres, celebrat aquest dimecres a la vesprada en la seu de la Conselleria d'Agricultura, han assistit la vicepresidenta i consellera d'Igualtat, Aitana Mas; la consellera de Política Territorial, Rebeca Torró; la consellera de Participació, Rosa Pérez Garijo; el conseller de Sanitat, Miguel Minguez; el portaveu d'Iniciativa, Alberto Ibáñez; i el exconseller d'Educació i representant de l'executiva de Compromís, Vicent Marzà, entre altres.

L'acte ha arrancat amb la lectura del decret de nomenament de la nova consellera per part d'Aitana Mas, que ha donat pas a una intervenció de Navarro, visiblement emocionada, en el qual ha agraït a la vicepresidenta la seua "confiança" i ha assegurat que es "deixarà la pell" amb "lleialtat i treball" en la "lluita per aquesta terra".

Durant el seu discurs, Isaura Navarro s'ha referit a "una absència" per a ella "molt important", la de la exconsellera d'Igualtat Mónica Oltra, a la qual ha destacat com a "companya de tants viatges", i ha desitjat que "la seua situació jurídica injusta acabe i torne a la vida pública".

Posteriorment, en declaracions als mitjans, també s'ha pronunciat sobre l'absència de Mireia Mollà, que ha qualificat d'una "decisió personal". "Cada persona amb els seus actes deixa clar quin és el seu posicionament i la seua actitud", ha agregat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon