Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Illueca anuncia que es presenta a les primàries de Podem per a la Generalitat


   El vicepresident segon del Consell i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca, ha anunciat aquest dimecres que es preseta a les primàries de Podem per a les pròximes eleccions autonòmiques de 2023.

    Sobre aquest tema, en el seu compte de Twitter, ha recalcat: "Conserve les mateixes esperances i els mateixos ideals que tenia quan em vaig incorporar a la política activa, fa ara tres anys. Hem avançat, però queda molt de camí per recórrer".

   Illueca va accedir a la vicepresidència segona del Consell al setembre de 2021 per a substituir Rubén Martínez Dalmau. Prèviament, entre 2020 i 2021 va ser director de la Inspecció de Treball i Seguretat Social.

    (Hi haurà ampliació))


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon