Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Esquerra Unida lamenta la paràlisi de la causa judicial per les agressions i incidents del 9 d’Octubre de 2017

Esquerra Unida reclama reprendre el judici contra els 28 ultres que han pogut ser identificats com a responsables de les agressions i altres incidents durant la manifestació convocada per la Comissió 9 d'octubre el passat 2017. L'organització crida a la participació massiva a la manifestació del pròxim diumenge, convertida en símbol de l'antifeixisme durant els últims anys.

Esquerra Unida lamenta la paràlisi, després de cinc anys, de la causa judicial per les agressions i incidents del passat 9 d'Octubre de 2017 per part d'un grup d'ultres d'extrema dreta. Alhora, l'organització d'esquerres crida a la mobilització i a la participació massiva a la manifestació del pròxim diumenge, convocada per la Comissió 9 d'Octubre, una cita que s'ha convertit en símbol de l'antifeixisme valencià durant els últims anys de celebració. La marxa eixirà, com és tradicional, a les 18h des de la plaça de Sant Agustí de València.

Esquerra Unida manifesta de nou la seua total condemna i repulsa per les agressions feixistes ocorregudes a València aquell dia, i celebra que "malgrat tot, l'extrema dreta mai aconseguirà apropiar-se del dia del poble valencià".

L'organització també lamenta que "haguérem haver de patir una situació que ens retrocedia a fa més de quaranta anys, quan aquest país vivia sota una dictadura" i reclama que les agressions no queden impunes.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon