Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els grups de Podem i Esquerra Unida de Riba-roja treballen en un projecte local d'esquerres 'obert a incorporacions'

Després de més d'un any de col·laboració estreta entre Podem i EUPV de Riba-roja, hui es fa públic que els dos espais polítics acorden treballar per fer un projecte en comú d'esquerres per a Riba-roja de Túria sense excloure a ningú per a les pròximes eleccions.


Durant aquest any han realitzat diferents actes que han servit com a espais per a promoure la participació de la ciutadania i la presentació de diverses iniciatives de manera conjunta al ple municipal.

És per això que, les darreres setmanes es varen convocar les assemblees dels diferents espais per a decidir si continuaven construint de la mà un projecte en comú. La decisió dels dos espais va ser favorable i, per tant, des d'aquesta setmana comencen a treballar en la configuració d'una taula de negociació per a la construcció d'un espai ample.

Segons afirma el portaveu de l'Esquerra Jose Manuel Gallardo, "Hem de treballar en un projecte comú per al nostre poble amb polítiques valentes i quotidianes, un projecte amb diferents espais polítics i també amb la gent del carrer amb iniciativa que no estiga en un partit polític".

En referència a les paraules de la portaveu de Podem Arantxa Torres, " la predisposició per part dels dos partits de conformar un projecte unitari és il·lusionant per a militants i simpatitzants de totes dues formacions, que permetrà crear un espai més ampli i obert que enforteix polítiques progressistes en benefici de les veïnes i veïns de Riba-roja".

· Arantxa i Jose Manuel, afirmen que ara és un moment de canvi i construcció per a transformar i millorar les polítiques que fan referència a la habitatge, a inclusió i drets socials, a serveis públics, a la gestió econòmica i a la nostra cultura. És per això que necessitem molts cors, moltes mans, moltes mirades, moltes energies i sobretot, molta voluntat de sumar per a construir un projecte gran per a Riba-roja.

Jose Manuel i Arantxa
Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon