Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els grups de Podem i Esquerra Unida de Riba-roja treballen en un projecte local d'esquerres 'obert a incorporacions'

Després de més d'un any de col·laboració estreta entre Podem i EUPV de Riba-roja, hui es fa públic que els dos espais polítics acorden treballar per fer un projecte en comú d'esquerres per a Riba-roja de Túria sense excloure a ningú per a les pròximes eleccions.


Durant aquest any han realitzat diferents actes que han servit com a espais per a promoure la participació de la ciutadania i la presentació de diverses iniciatives de manera conjunta al ple municipal.

És per això que, les darreres setmanes es varen convocar les assemblees dels diferents espais per a decidir si continuaven construint de la mà un projecte en comú. La decisió dels dos espais va ser favorable i, per tant, des d'aquesta setmana comencen a treballar en la configuració d'una taula de negociació per a la construcció d'un espai ample.

Segons afirma el portaveu de l'Esquerra Jose Manuel Gallardo, "Hem de treballar en un projecte comú per al nostre poble amb polítiques valentes i quotidianes, un projecte amb diferents espais polítics i també amb la gent del carrer amb iniciativa que no estiga en un partit polític".

En referència a les paraules de la portaveu de Podem Arantxa Torres, " la predisposició per part dels dos partits de conformar un projecte unitari és il·lusionant per a militants i simpatitzants de totes dues formacions, que permetrà crear un espai més ampli i obert que enforteix polítiques progressistes en benefici de les veïnes i veïns de Riba-roja".

· Arantxa i Jose Manuel, afirmen que ara és un moment de canvi i construcció per a transformar i millorar les polítiques que fan referència a la habitatge, a inclusió i drets socials, a serveis públics, a la gestió econòmica i a la nostra cultura. És per això que necessitem molts cors, moltes mans, moltes mirades, moltes energies i sobretot, molta voluntat de sumar per a construir un projecte gran per a Riba-roja.

Jose Manuel i Arantxa
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon